Kehystämö Helsingissä

Asiakaskohtaisesti räätälöidyt mittatilauskehykset ovat yrityksemme ydinosaamista. Hyvin suunniteltu ja huolellisesti valmistettu laatukehystys on luovaa käsityötä, joka kestää aikaa ja säilyttää arvonsa. Esteettisyys, ekologisuus ja vastuullisuus ohjaavat toimintaamme.

Suunnittelu on kehystämisen perusta, jota oikeaoppiset työtavat ja laadukkaat materiaalit täydentävät. Suunnittelemme kullekin työlle parhaan mahdollisen kehystyksen yhdessä asiakkaan kanssa, toiveet ja tekniset mahdollisuudet huomioiden.

Kehys on tärkeä myös teoksen säilymisen kannalta. Suosimme suomalaisia kehystysmateriaaleja kuten Oy Werner Ab:n kehyslistoja ja paspartuuripahveja, sillä ne ovat laadultaan maailman parhaita. Suomessa kasvanut mänty on tiheäsyistä ja oikein käsiteltynä kieroutumatonta, mikä tekee sen työstämisen helpoksi ja joka kestää aikaa myös käytössä. Kotimaiset tausta- ja paspapahvit ovat happovapaita ja virheettömiä.

Kehyslistavalikoimaamme kuuluu myös hyviä eurooppalaisia kehyslistoja, joita tuomme maahan itse. Näyttävimmät listamallit ovat usein eurooppalaista tuotantoa.

Kehystämömme sijaitsee myymälän yhteydessä, joten tarvittaessa pystymme palvelemaan nopeasti.

Ammattitaitoomme kuuluvat myös erikoiskehystykset kuten korut, vaatteet ja esineet. Taiteilijoita autamme menestymään näyttelyissään.

Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys ja meillä on Avainlippu-tunnus.

Kuvia kehystystöistä

Lue lisää kehystämisestä

LIFE ART OY - Kehystämö Helsingissä

Fredrikinkatu 20
00120 Helsinki
Finland

Puhelin: 09 - 636 313

Sähköposti: info@lifeart.fi

Raitiovaunujen 1 ja 3 pysäkki molempiin suuntiin aivan liikkeemme oven edessä
(Iso-Roobertinkadun kulmatalo)